×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ciara bevallen van dochtertje

29.04.2017 -

Ciara en haar man Russel Wilson zijn vrijdag de trotse ouders geworden van een dochtertje. Het meisje heeft de naam Sienna Princess meegekregen.


''Lieve Sienna Princess Wilson, hoe hoog de golven ook zijn, we zullen altijd jouw kalmte in de storm zijn. We houden van je", schreef Ciara op Instagram. De zangeres liet ook weten dat het meisje vrijdag om 19.03 uur is geboren.

Sienna Princess is het eerste kindje van Ciara en Russel. De zangeres en de American Football-speler trouwden vorig jaar en afgelopen oktober kondigde het paar via Instagram aan in verwachting te zijn. Ciara heeft ook nog een tweejarig zoontje uit haar vorige relatie met rapper Future.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties