×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Derde kleinkind Robert ten Brink geboren

28.04.2017 -

Robert ten Brink is vorige week voor de derde keer opa geworden. Zijn dochter Nina beviel op 20 april van Hugo, schreef ze vrijdag op Instagram.


“Zoveel liefde!!!”, schreef Nina bij een foto waarop alleen het handje van Hugo te zien is. “20-4-2017 is onze Hugo geboren.” Ook Charlotte ten Brink is “ongelofelijk blij” met haar “nieuwe neefje”. “Super trots op mijn knappe grote zus en haar grote liefde. En smoorverliefd op dit heerlijke mooie minimensje”, schreef de zangeres op Instagram.

Hugo is het tweede zoontje voor Nina, in 2009 beviel ze van Floris. Hij is het oudste kleinkind van Robert. In mei 2012 kwam Roberts tweede kleinzoon ter wereld. Toen beviel zijn dochter Isabel van Willem.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties