×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mogelijk comeback Roseanne

Mogelijk comeback Roseanne
28.04.2017 -

Roseanne Barr en John Goodman blazen hun televisiehuwelijk mogelijk nieuw leven in. Volgens Deadline wordt er gewerkt aan een comeback van de comedyserie Roseanne.


Niet alleen Roseanne en John keren terug voor acht afleveringen, ook hun tv-dochter Sara Gilbert zou al aan boord zijn. Met Laurie Metcalf, die tussen 1988 en 1997 te zien was als Roseannes zus Jacky, en andere acteurs uit de serie wordt volgens Deadline nog gesproken over het weer oppakken van hun rol.

Mogelijk zijn de nieuwe afleveringen straks te zien op Netflix, dat eerder al Full House en One Day At A Time nieuw leven inblies. Ook ABC, dat Roseanne in de jaren negentig uitzond, is nog in de running.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!