×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwe foto's van jarige Willem-Alexander

26.04.2017 -

De Rijksvoorlichtingsdienst heeft woensdag nieuwe foto's van koning Willem-Alexander vrijgegeven naar aanleiding van zijn verjaardag donderdag. De vijf beelden zijn gemaakt door Frank van Beek bij de Eikenhorst in Wassenaar.


Op de foto's is Willem-Alexander ontspannen in de tuin van zijn woning te zien. De koning heeft gezelschap van Skipper en Nala, de twee zwarte labradors van het koninklijk gezin.

Wie koning Willem-Alexander persoonlijk wil feliciteren met zijn vijftigste verjaardag kan sinds woensdag terecht op de site van het Koninklijk Huis. Op de website is een speciaal felicitatieregister geopend, zo meldt de Rijksvoorlichtingsdienst.

Bezoekers kunnen in maximaal 2000 tekens een bericht achterlaten. Alle felicitaties worden na sluiting van het register aangeboden aan de koning.

Het Koninklijk Huis opent vaker een felicitatieregister bij speciale gebeurtenissen. Zo kwamen bijvoorbeeld na het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima en de geboorte van prinses Amalia duizenden berichten uit binnen- en buitenland binnen.

Foto: RVD/Frank van Beek

Reacties