×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Harry Mens weer alleen

Harry Mens weer alleen
26.04.2017 -

De heropgebloeide liefde tussen Harry Mens en zijn vroegere verloofde Juul is van korte duur gebleven. Na drie maanden zijn de twee weer uit elkaar, aldus de zeventigjarige Business Class-presentator.


Eind januari liet Mens nog weten dat hij na ruim vijftig jaar terug was gekeerd bij zijn eerste vriendin, met wie hij zeven jaar verloofd was.

Hij vertelde dat hij benieuwd was hoe het met Juul ging en dat de vonk weer oversloeg toen ze samen koffie gingen drinken. "Als ik nu terugkijk ben ik eigenlijk mijn hele leven op zoek geweest naar Juul. Mannen hebben de neiging op jongere dames te vallen, dat had ik ook, maar ik heb er nu geen behoefte meer aan. Het jagen is voorbij", zei Mens destijds.

Harry noemt de breuk met Juul tegenover Shownieuws 'pijnlijk'.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!