×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Winston Gerschtanowitz hard onderuit op de fiets

26.04.2017 -

Een stuk fietsen met zijn zoontje Julian liep voor Winston Gerschtanowitz anders af dan hij vooraf gedacht had. De presentator ging namelijk hard onderuit.


‘Gelukkig niets gebroken maar het scheelde niet veel. Hint: als je met een hand fietst doe dat dan met je hand op de rem van de achterhand in plaats van voor!’ schrijft Winston bij een filmpje dat hij zelf gemaakt heeft van zijn valpartij.

Winston filmt zijn zoon die voor hem fiets. Zoonlief stopt ineens en Winston knalt vervolgens tegen hem aan. ‘What the fuck, man? Hoezo ga jij gewoon in een keer stoppen?’ roept hij nog.

Winston’s vrouw Renate heeft het filmpje ook gedeeld. Zij laat weten dat Winston gelukkig niets mankeert. ‘Maar hij schrok wel. Hahahaha.’

 

 

Foto: Reni van Maren

Reacties