×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Julia Roberts neust rond bij Real Madrid

26.04.2017 -

Julia Roberts heeft een kijkje genomen in het stadion van voetbalclub Real Madrid. De 49-jarige actrice kreeg een rondleiding in de kleedkamer en ontmoette ook enkele van de sterspelers.


In een video die op Instagram is gezet door Real Madrid is te zien hoe Roberts met haar man Danny onder meer coach Zinedine Zidane en voetballers als Cristiano Ronaldo en Sergio Ramos ontmoet. "Ik ben zo opgewonden. Mijn hele familie is er en we zijn echt heel blij om hier te zijn", zegt de actrice in het filmpje.

Het bezoek is ook Ronaldo bijgebleven. Op Instagram plaatste hij een foto van zijn ontmoeting met de Hollywood-ster. "Het is altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten", schrijft hij in het bijschrift.

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Ronaldo en Real Madrid

Reacties