×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Astrid Joosten geridderd

26.04.2017 -

Astrid Joosten mag zich vanaf vandaag Ridder in de Orde van Oranje-Nassau noemen. Ze ontving deze onderscheiding in de Nieuwe Kerk in Amsterdam uit handen van burgemeester Van der Laan.


Astrid ontving de onderscheiding vanwege haar jarenlange televisiewerk voor de VARA én haar tomeloze inzet voor maatschappelijke organisaties als Oxfam Novib en het Nationaal Epilepsiefonds.

Ook Henk Schiffmacher kreeg een koninklijke onderscheiding in Amsterdam. Hij werd benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. In zijn veertigjarige loopbaan als tatoeëerder werd hij tot ver over de grenzen bekend om zijn tatoeagekunst. Bovendien is hij schrijver en kunstschilder en zet hij zich in voor organisaties die opkomen voor zwangere vrouwen met hiv en kinderen in ontwikkelingslanden.

Foto: Reni van Maren en BuzzE

Reacties