×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Familie blij met Johan Cruijff Arena

25.04.2017 -

Op de dag dat Johan Cruijff zijn 70e verjaardag zou hebben gevierd, is bekend geworden dat de Amsterdam ArenA de naam van de vorig jaar overleden voetballer gaat krijgen.


Meerdere malen is al voorgesteld de Amsterdam ArenA te vernoemen naar Johan Cruijff. En precies op de dag dat de vorig jaar overleden voetballer 70 zou zijn geworden, werd bekend gemaakt dat dat dat inderdaad gaat gebeuren.

Op dat moment vond de Cruyff Foundation 14K Run plaats, een 14 kilometer lange loop die van start ging bij het Olympisch Stadion en langs onder meer Johan's ouderlijke huis voerde naar het eindpunt: de Amsterdam ArenA. 

De familie van Cruijff is blij en gelukkig met het besluit. Het College van B & W heeft tevens besloten ook een straat, plein of brug naar de topvoetballer te vernoemen.

Foto: Reni van Maren

Reacties