×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Catherine Zeta-Jones heeft vermogen aan crème

25.04.2017 -

Catherine Zeta-Jones heeft fans een kijkje gegeven in haar badkamerkastje. De Britse actrice plaatste op Instagram een foto waarop tientallen potjes en tubes te zien zijn. De crèmes zouden een waarde hebben van zo'n 2600 dollar (bijna 2400 euro).


"Mijn gezicht- en lichaamsproducten. En nee, ik gebruik ze niet allemaal tegelijkertijd", schreef de 47-jarige Zeta-Jones bij de foto, waarop te zien is dat de producten zorgvuldig geordend staan.

In het kastje staat voor meer dan 2600 dollar aan crèmes, berekende Daily Mail. Er zit bijvoorbeeld een reinigingslotion van IJslandse kelp bij en een middel tegen wallen. Het duurste product is een crème voor de hals van 450 dollar.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE en Instagram Catherine Zeta-Jones

Reacties