×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Walk of Fame-ster Donald Trump opnieuw beschadigd

24.04.2017 -

De ster van Donald Trump op de Hollywood Walk of Fame is opnieuw slachtoffer geworden van vandalisme. Een onbekende schreef met een viltstift 'Fuck Trump" op de tegel.


In oktober werd de ster van Donald Trump ook al flink toegetakeld. James Otis gebruikte toen een pikhouweel om de straattegel met de naam van de Amerikaanse president compleet te vernielen. Otis werd opgepakt en kreeg drie weken taakstraf en een boete van 4000 euro. De straattegel van Trump op de beroemde Hollywood Boulevard werd vervangen.

De politie in Los Angeles zegt niets te weten van het incident en heeft nog geen dader in beeld, maar laat weten dat de bekladding met viltstift makkelijk kan worden verwijderd met een speciaal middel, meldt TMZ.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties