×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ook privé naaktfoto’s Carice van Houten uitgelekt

23.04.2017 -

Ook van Carice van Houten zouden daadwerkelijk privé naaktfoto’s zijn uitgelekt. De afgelopen tijd verschenen ook van andere sterren al pikante, gestolen privébeelden, zoals van Emma Watson, Amanda Seyfried, Demi Lovato en de Nederlandse Laura Ponticorvo. Toen werd ook al gemeld dat Carice één van de slachtoffers zou kunnen zijn.


Op de foto’s zou Carice zwanger zijn. Ook haar vriend Guy Pearce zou op de foto’s te zien zijn. Het management van Carice laat aan Shownieuws weten op de hoogte te zijn, maar wil verder geen commentaar geven.

De afgelopen tijd verschenen vaker pikante, gestolen, privébeelden van sterren online, door sommige media ook wel 'The Fappening 2.0' genoemd. Eerder werd vandaag al bekend dat ook Alison Brie één van de slachtoffers is.

In 2014 doken ook al van verschillende sterren als Jennifer Lawrence en Kate Upton privéfoto's op. De dader had honderden e-mailaccounts gehackt en kon zo tientallen naaktfoto's en pikante kiekjes stelen. Destijds werden de gehackte beelden gedeeld via platforms als 4chan en Reddit. 

Foto: Reni van Maren

Reacties