×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mel B ruziet nu ook met Nederlandse ex Jimmy

23.04.2017 -

Na haar aanstaande ex-echtgenoot Stephen Belafonte en hun vroegere nanny heeft Mel B het nu ook aan de stok met een eerdere ex. De Nederlander Jimmy Gulzar, die na een huwelijk van twee jaar in 2000 van de zangeres scheidde, beschuldigt Mel B ervan hun dochter willens en wetens in gevaar te hebben gebracht.


Jimmy Gulzar stelt volgens Mirror dat de voormalig Spice Girl hun inmiddels 18-jarige dochter Phoenix nooit had mogen blootstellen aan Belafonte, omdat ze toen ze bij hem introk al wist dat hij eerder was veroordeeld wegens huiselijk geweld. De rechter verbood Belafonte na die veroordeling om vuurwapens in huis te houden, maar dat verbod negeerde hij en ook daar was Mel B volgens Gulzar van op de hoogte.

Hij claimt dat de zangeres, die na de scheiding het gezag kreeg over Phoenix, hun dochter daarmee blootstelde aan een groot gevaar.

Melanie Brown diende vorige maand een scheidingsverzoek in, na een huwelijk van bijna tien jaar. Ze beschuldigt Belafonte er onder meer van dat hij haar langdurig mishandelde, afperste en dwong tot trio's met onder anderen hun toenmalige nanny. Met die nanny zou Belafonte een affaire hebben gehad, die eindigde toen zij zwanger raakte van hem. De aanstaande ex-echtgenoot ontkent alle beschuldigingen. Het kindermeisje heeft inmiddels bekendgemaakt de zangeres aan te klagen wegens smaad. Ze claimt juist dat ze zich tijdens haar werkzaamheden voor het gezin regelmatig door Mel B liet overhalen tot seks met haar.

De rechter neemt maandag een besluit over het eventueel verlengen van het contactverbod dat Mel B afdwong tegen Belafonte.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties