×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Prins Constantijn heeft groot respect voor zijn broer

Prins Constantijn heeft groot respect voor zijn broer
23.04.2017 -

Prins Constantijn heeft groot respect voor de energie en het enthousiasme waarmee zijn broer Willem-Alexander invulling geeft aan het koningschap. "Hij heeft een hele duidelijke, eigen lijn uitgezet. Hij doet er alles aan om Nederland op de kaart te zetten en in Nederland heel verbindend te zijn", vertelde hij.


"Hij en mijn schoonzuster zijn daar iedere dag mee bezig. Met groot respect kijk ik naar hoe hij daar inhoud aan geeft," zei hij zondagochtend bij WNL op Zondag.

De jongste broer van Willem-Alexander liet ook weten veel zin te hebben in het feest donderdag in Tilburg waar de koning zijn vijftigste verjaardag viert.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!