×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mel B aangeklaagd door voormalige nanny

21.04.2017 -

Mel B wordt voor de rechter gesleept door haar oude kindermeisje Lorraine Gilles. Volgens de nanny staan er allerlei leugens in de scheidingspapieren die de voormalig Spice Girl indiende bij de rechtbank.


Mel B vroeg vorige maand na een huwelijk van tien jaar de scheiding aan van Stephen Belafonte. De zangeres zegt dat ze jarenlang is mishandeld door haar man. Ook zegt ze dat hij en Gilles jarenlang een affaire hadden. Op een gegeven moment resulteerde dat zelfs in een zwangerschap, die werd beëindigd. Belafonte zou het kindermeisje hebben gedwongen abortus te plegen. Tot slot claimt Mel B ook dat Stephen en Lorraine haar afpersen, meldt TMZ. Ze dreigen persoonlijke foto's en andere herinneringen te vernietigen als ze geen geld geeft.

Volgens Gilles, die inmiddels is getrouwd, zijn dit allemaal leugens. Ze klaagt Mel B dan ook aan voor smaad.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties