×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

The Voice Kids krijgt ook vier coaches

19.04.2017 -

In navolging van The Voice of Holland krijgt ook The Voice Kids vier coaches. Voor het zevende seizoen van de talentenjacht voor kinderen schuift een extra coach aan. Wie dat is, wordt vrijdagavond in de finale van de zesde reeks bekendgemaakt.


De huidige coaches, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B, keren volgend jaar terug op hun rode stoel. Zij vinden hun nieuwe collega 'een echte muzikale toevoeging binnen hun speelveld' en zijn volgens RTL 'dolgelukkig' met de nieuwe coach.

Vrijdagavond strijden Anna (10), Iris (15), Raya (10), Thijs (12), Merle (14) en Noa (14) om de winst. De winnaar krijgt behalve een bokaal ook een studiebeurs van 10.000 euro.

Foto: BuzzE

Reacties