×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Amber Heard wil trouwen met Elon Musk'

19.04.2017 -

Amber Heard wil trouwen en een gezin stichten met haar vriend, techmiljardair Elon Musk. Dat beweert haar vader David volgens de Daily Mail in de Britse Grazia.


'Amber en Elon nemen elkaar heel serieus. Ze zou heel graag trouwen. Een van de dingen die ze willen is settelen en kinderen krijgen. Daar maken ze plannen voor,' aldus de vader van Amber. De uitspraken van pa Heard zijn opvallend, aangezien andere bronnen uit de omgeving van het stel volhouden dat de twee hun relatie vooral vrijblijvend willen houden. Ook nu beweren zij weer niet op de hoogte te zijn van trouw- of andere plannen van Amber en Elon, die voor het eerst samen werden gezien in juli.

Ambers scheiding van Johnny Depp werd in januari officieel. Tesla-baas Elon is drie keer getrouwd geweest. Zijn eerste huwelijk was met de moeder van zijn zes zoons, later trouwde hij twee keer met de Britse actrice Talulah Riley.

Foto: BuzzE

Reacties