×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Mel B zette scheiding al drie jaar geleden in'

19.04.2017 -

Mel B heeft haar scheiding in het diepste geheim voorbereid. De voormalig Spice Girl wilde dat de impact van de breuk op haar kinderen zo klein mogelijk zou zijn. De 41-jarige deelt vijfjarige dochter Madison met Stephen, en heeft uit eerdere relaties dochters Angel (10) en Phoenix (17).


Volgens de Britse krant Daily Star was voor Mel de maat vol toen Stephen haar eind 2014 sloeg, vlak voor een uitzending van X Factor. Haar baas bij dat programma Simon Cowell zou haar daarop aan een team goede scheidingsadvocaten hebben geholpen, waarmee ze twee jaar lang in het diepste geheim afsprak. In die tijd zou ze ook een huis hebben gekocht voor haarzelf en haar dochters.

Mel zou vorige maand pas genoeg vertrouwen in een goede afloop hebben gehad om de scheiding aan te vragen. Kort nadat ze de papieren daarvoor indiende, vroeg ze de rechter om een contactverbod voor Belafonte. In een tijdelijke verordening werd vastgesteld dat hij niet bij haar in de buurt mag komen. Dat verbod loopt volgende week af.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties