×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dionne Stax reageert op vermeende affaire met Humberto

18.04.2017 -

Dionne Stax heeft voor het eerst gereageerd op haar vermeende affaire met Humberto Tan. De ophef doet haar niet zo veel, zegt ze in een interview met Flair.


'Het is vooral heel vervelend, maar ik voel niet de behoefte om erop te reageren', zegt Dionne. 'Het is niet de eerste keer dat ik in de roddelbladen sta en vast ook niet de laatste. Ik vind het zonde om mijn tijd en energie daar in te stoppen. Schouders ophalen en dóór.'

De NOS-journaalpresentatrice houdt verder haar mond over de affaire. Afgelopen maand werd door verschillende media gesuggereerd dat Humberto zijn vrouw zou hebben verlaten voor Dionne. De twee zouden verschillende keren samen zijn gezien. Tot dusver hulden de twee zich in stilzwijgen.

Foto: BuzzE

Reacties