×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Video: Seal en zijn dochter in duet

18.04.2017 -

De paasdagen worden door de meeste mensen doorgebracht met familie. Seal was ook bij de mensen die hij lief heeft, namelijk bij zijn kinderen en ex-vrouw Heidi Klum. Toen de zanger en zijn dochter samen achter de piano kropen, kon Heidi het niet laten een filmpje te maken.


'Duet met papa Seal', schrijft ze er trots bij. Dochter Lou speelt op de piano en Seal zingt er een aardig moppie bij. Samen laten ze Superstitious van Stevie Wonder horen. 

Heidi en Seal waren van 2005 tot 2014 getrouwd. Ze kregen samen drie kinderen, twee zoons en een dochter. Heidi kreeg haar oudste dochter Helene met haar ex Flavio, maar die is niet betrokken bij de opvoeding. Seal adopteerde Helene.

 

Duet with Papa @seal

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum) op

Foto: Instagram Seal

Reacties