×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Woning Prince lag bezaaid met pillen'

17.04.2017 -

Het begint er meer en meer op te lijken dat Prince behoorlijk verslaafd was aan allerhande medicatie. Uit nieuwe politiedocumenten blijkt volgens TMZ dat zijn woning bezaaid was met pillen.


Op de dag voor het overlijden van het popicoon heeft zijn bodyguard nieuwe medicijnen gehaald bij een apotheek in de buurt. Prince had doktersvoorschriften voor de medicatie. De Purple Rain-zanger liet vlak voor zijn dood onder meer Percocet halen, een mix van oxycodon en paracetamol. Om te voorkomen dat anderen wisten van zijn medicatiebehoefte, gebruikte Prince een valse naam: Peter Bravestrong.

De Percocet is overigens niet de medicatie die Prince fataal is geworden. Volgens de officiële verklaring is de zanger op 21 april 2016 overleden aan een overdosis fentanyl.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties