×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Charly Luske en Tanja Jess balen in kapot vliegtuig

16.04.2017 -

Charly Luske en Tanja Jess hadden zich verheugd op een vliegreis naar Cyprus, maar verder dan Schiphol kwamen ze zaterdagavond niet. Hun vlucht naar Paphos is verplaatst naar zondagochtend, want hun vliegtuig was defect.


"Gestrand op Schiphol vanwege defect vliegtuig'', klaagt Tanja op Twitter. Ze heeft kritiek op Tui Nederland, die volgens haar niks regelt voor passagiers. ''Zelfs niet voor mensen die van ver komen met kleine kinderen."

Ook Charly had meer service verwacht. "We zitten al 2 uur in een stilstaand vliegtuig op Schiphol vanwege een kapot lampje'', begint hij zijn verhaal op Instagram. "Het lampje dat motorproblemen aangeeft, dus ze checken het toch maar even". Later bleek dat de vlucht niet doorgaat en is verplaatst naar zondagochtend 6.35 uur. ''Ik neem nu een taxi terug naar huis, omdat jullie geen hotel en vervoer regelen'', twittert Charly naar Tui. ''Ik neem aan dat alles vergoed wordt? Er staan dus mensen met kleine baby's zonder hotel of vervoer. En 1 werknemer van Tui die alles moet regelen''.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties