×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Floortje Dessing achter de bar

15.04.2017 -

Floortje Dessing heeft naast haar vele reizen naar het buitenland nog tijd voor een “hobbyproject”. De presentatrice kocht vorig jaar met vrienden een camping in Drenthe, zaterdag werden de eerste gasten ontvangen.


“We zijn begonnen!!”, jubelde Floortje op Twitter. “Onze camping ‘Buitenland’ in het Drentse Zandpol is na maanden zwoegen, vanaf vandaag eindelijk open!” De reislustige blondine was vrijdag al druk in de weer. “Gisteravond alvast m’n eerste bardienst gedraaid…”, schreef ze bij een foto waarop ze een biertje tapt.

Floortje kocht de camping van negen hectare in oktober met vier vrienden, onder wie Esther Reijn, de zus van Halina Reijn. Dit weekeinde wordt een ‘paastr-ei-out’ gehouden.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Twitter Floortje Dessing

Reacties