×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Extra beveiliging voor doodsbange Mel B

15.04.2017 -

Simon Cowell heeft extra bodyguards ingehuurd om Mel B te beschermen op de set van America's Got Talent. De voormalig Spice Girl is doodsbang dat haar ex Stephen Belafonte straks in de studio staat.


''Mel vreest voor haar veiligheid en ze is bang dat Belafonte gaat proberen om op de set te komen. Ze is doodsbang voor de gevolgen van het aanvragen van de scheiding en het contactverbod'', onthult een insider aan Daily Star.

Mel B heeft een contactverbod tegen Belafonte, maar deze verloopt op 24 april. Ze vreest dat Stephen daarna op de stoep staat bij de studio. Ook hij kent daar namelijk de weg. ''Het productieteam heeft haar verzekerd dat haar veiligheid een prioriteit is'', aldus de ingewijde. Ze zouden er zelfs aan denken om beveiligers in het publiek te zetten. ''Mel wordt goed beveiligd. Dit is een van de meest verschrikkelijke scheidingen die Hollywood ooit heeft gezien.''

Het 41-jarige jurylid van de talentenshow vroeg vorige maand na een huwelijk van tien jaar de scheiding aan. Sindsdien heeft Mel B een beerput opengetrokken. De zangeres zegt dat ze jarenlang is mishandeld door haar eveneens 41-jarige man.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties