×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tatjana Simic moest huilen voor beroemde 'buurmanscène'

14.04.2017 -

Tatjana Simic had het er wel een beetje moeilijk mee dat ze de beroemde buurman-scène moest spelen in de film Flodder. Voordat het stukje gefilmd werd, heeft de blondine zitten huilen.


Iedereen die Flodder gezien heeft kent de woorden 'Buurman, wat doet u nu?'. Het leek Tatjana allemaal zo makkelijk af te gaan tijdens die scène, maar niets is minder waar. Als 22-jarige onervaren actrice heeft ze van tevoren flink zitten huilen. Dat vertelt ze aan tafel bij Humberto Tan in RTL Late Night. 

'Ik was natuurlijk een jong meisje, zonder ervaring. Ik wist dat ik dit moest gaan doen. Tijdens de pauze in de middag, voordat we begonnen, ben ik gaan huilen. Van nervositeit, van de spanning, ik dacht, 'oh nu moet ik het echt gaan doen'. En die man die gaat straks bengelen tegen mijn billen met zijn apparaat', vertelt ze over de scène. 'Ik dacht: hoe moet ik dat nou doen? Als je geen ervaring hebt, is het best wel een raar idee eigenlijk. Stel je voor dat jij dat moet gaan doen.' 

Vanuit de productie werd een oplossing bedacht voor het probleem van Tatjana. Buurman Neuteboom, gespeeld door Bert André, zou een dubbele onderbroek dragen. 'Ze zeiden tegen me, als het makkelijker is voor jou, Tatjana, dan geven we hem een dubbele onderbroek.' Het jasje van de acteur zou dan over de onderste onderbroek heen hangen wanneer hij de eerste naar beneden trok. Helaas werkte dit niet. 'Hij bukte en je zag zo die onderbroek zitten, dus het moest uit. Had ik pech.'

 

Foto: Reni van Maren

Reacties