×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kinderen helpen Charlize Theron met stoornis

13.04.2017 -

Charlize Theron kan dankzij haar kinderen goed omgaan met haar obsessief-compulsieve stoornis. De 41-jarige actrice sprak woensdag openhartig over haar leven bij de show van Ellen DeGeneres.


Op de vraag hoe Charlize omgaat met haar dwangneurose terwijl ze twee kinderen probeert op te voeden antwoordde de actrice lichtvoetig dat ze bepaalde kamers in het huis vermijdt. "Ik word er beter in, mijn kinderen helpen me minder angstig te zijn over veel dingen. Ik heb sommige kamers in het huis gewoon opgegeven, snap je?" grapt Theron tegen DeGeneres.

Theron adopteerde in 2012 haar inmiddels 5-jarige zoon Jackson. In juli 2015 adopteerde ze dochtertje Ellen. De actrice vertelde DeGeneres dat ze zelf opgroeide zonder broers of zussen en dat ze geniet van het feit dat haar kinderen plezier hebben met elkaar. "Het is heel mooi om te zien hoe ze van elkaar houden en blij zijn elkaar te zien. Ze zijn gek op elkaar", aldus Theron.

De Zuid-Afrikaanse Theron had van 2001 tot 2010 een relatie met de Ierse acteur Stuart Townsend. Sinds de twee uit elkaar gingen, was Theron vervolgens nog samen met Sean Penn, met wie ze zich zelfs verloofde. Aan die verloving kwam in mei 2015 een einde. Daarna heeft ze niet echt afspraakjes meer gehad met mannen. Comédienne Chelsea Handler besloot daarom de actrice een handje te helpen met het vinden van een nieuwe vlam via een dating-app. Maar dat bleek niet echt weggelegd voor Theron. "Daarom ben ik nog vrijgezel. Ik ben ouderwets en hou ervan als een vriend of vriendin me aan iemand voorstelt. Het is problematisch", vervolgde Theron met zelfspot.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties