×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Romy Monteiro zet jarige moeder Antje in het zonnetje

12.04.2017 -

Feest in huize Monteiro! Antje wordt vandaag 48 jaar oud. Dochter Romy zet haar moeder op deze speciale dag even extra in het zonnetje met een lief bericht op Instagram.


'Ik ben gezegend met de leukste, liefste, sterkste, mooiste, gezelligste, strijdlustigste, warmste en stoerste mama ooit. Zij is tevens ook mijn beste vriendin, de beste mama voor mijn nichtjes, de leukste schoonmama voor mij verloofde en last but nog least: JARIG VANDAAG!', schrijft de trotse dochter bij een kiekje met haar mama. 

'Bedankt voor alle jaren vol liefde en wijsheid', gaat de musicalster verder. 'Die je aan iedereen in je leven en op jouw pad geeft. Zo ongelooflijk trots op jou! Op naar de volgende 100.'

Foto: Reni van Maren

Reacties