×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Yolanthe Sneijder-Cabau voorzichtiger na aanslagen

12.04.2017 -

Het leven van Yolanthe Sneijder-Cabau en haar man Wesley Sneijder is behoorlijk veranderd vanwege de spanningen en aanslagen in Turkije. Volgens de presentatrice is hun leven in Istanbul 'beperkter' geworden.


"Ja, die aanslagen zijn wel een reden om minder vaak uit te gaan. We willen niet naar plekken waar je meer risico loopt", vertelt Yolanthe. "Er gebeuren in Turkije ook nog dingen die in Nederland niet eens het nieuws halen. Ik kijk wel uit waar ik kom. Als gezin gaan we vaak naar een speeltuin of een mooi park, maar we zijn wel voorzichtiger."

Ook de spanningen tussen Nederland en Turkije doen de situatie geen goed. "Je wilt niet dat het land waar je te gast en 'verliefd' op bent, in de clinch ligt met je vaderland. We leven in een onrustige tijd waarin je met zulke dingen moet leren omgaan. Gelukkig hebben wij er tot nu toe niet direct last van in Istanbul", aldus Yolanthe. "De mensen zijn nog steeds erg lief en behulpzaam."

Concrete plannen voor een vertrek zijn er nog niet. Bovendien zou ze het pas op het laatste moment horen als Wesley naar een andere club zou gaan, vertelt Yolanthe. "Ik ken Wes al negen jaar en al die jaren ben ik hem gevolgd. Ik weet dat er wat speelt, maar Wesley vertelt het mij pas op het laatste moment. Hij wil niet dat ik mij al druk maak om zaken die niet definitief zijn. Pas als een deal bijna rond is, krijg ik het te horen."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties