×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Noemt Monique opname van Rachel Hazes karma?

11.04.2017 -

Rachel Hazes heeft professionele hulp gezocht voor haar problemen en is opgenomen in het ziekenhuis. De moeder van André en Roxeanne heeft al tijden ruzie met haar zoon en diens vriendin Monique. Haalt Monique na de bekendmaking van het nieuws rondom Rachel nu keihard uit naar haar schoonmoeder?


De vriendin van André plaatst een tekst op Instagram. Die gaat over tijd en karma en eindigt met: 'Omstandigheden kunnen ieder moment veranderen, doe een ander geen pijn in dit leven... Je bent vandaag misschien krachtig, maar tijd is krachtiger dan jij.'

Mo heeft er geen begeleidende tekst bij geschreven, maar vanwege de timing lijkt het te slaan op de omstandigheden rondom Rachel. André heeft nog niet gereageerd op de opname van zijn moeder. Hij plaatste gisteren wel de songtekst van Ik Leef Mijn Eigen Leven, maar die heeft hij inmiddels weer verwijderd. 

Foto: Reni van Maren

Reacties