×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Prince heeft wel testament opgesteld volgens ex-vrouw

11.04.2017 -

Alhoewel er na de dood van Prince nooit een testament is gevonden, liet de zanger er ooit wel een opstellen. Dat beweert zijn ex-vrouw Mayte Garcia.


De danseres vroeg Prince zijn wensen op papier te zetten tijdens haar zwangerschap in 1996. 'Ik weet nog dat ik dacht: Wat zou er moeten gebeuren? Wat wil je, want ik wil niet degene zijn die dat allemaal moet bedenken. Laat alsjeblieft wat richtlijnen achter over wat je wil', aldus Mayte volgens Fox. 'Ik heb het nooit gezien, maar ik weet dat hij het in orde heeft gemaakt.'

Prince en Mayte kregen in oktober 1996 een zoontje, Amiir, dat maar een week leefde. Een paar jaar later scheidden ze. Wat er met het testament is gebeurd, weet de danseres niet. 'Ik weet niet of het nog bestaat, want mensen waren heel respectvol naar hem toe. Hij kan ze hebben gezegd het te vernietigen.'

Een jaar na de dood van Prince is zijn erfenis nog steeds niet verdeeld. Omdat er geen testament is gevonden, moet een rechter beslissen hoe de miljoenennalatenschap verdeeld wordt. Naast zijn zus en halfbroers en -zussen, hebben zich het afgelopen jaar verschillende mensen gemeld die beweren een bloedband met de zanger te hebben. Van geen van hen is dat tot nu toe bewezen.

Foto: BuzzE

Reacties