×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Blake Lively beviel op Let's Get It On

11.04.2017 -

Tijdens een van de bevallingen van Blake Lively koos haar echtgenoot Ryan Reynolds voor opmerkelijke achtergrondmuziek. De acteur zette het zwoele nummer Let's Get It On van Marvin Gaye op.


Dat vertelt Blake in een video die ontwerper Michael Kors op zijn YouTube-kanaal plaatste. In het filmpje doen Michael en Blake om de beurt een uitspraak en moet de ander steeds raden of deze waar is of niet. Het mode-icoon kent Ryan blijkbaar goed, want hij vermoedde meteen dat het verhaal echt gebeurd was. "De dokter moest zo hard lachen dat ik bang was dat ze de baby zou laten vallen", aldus Blake.

De actrice vertelt in de video ook dat haar eerste zoen voor de camera plaatsvond, en dat ze toen ze klein was een beetje verliefd was op presentator David Letterman. 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties