×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rachel Hazes zoekt professionele hulp

10.04.2017 -

Rachel Hazes heeft “professionele hulp gezocht om haar geestelijk bij te staan”. Dat liet ze maandagavond weten via haar management. De weduwe van André Hazes heeft het de laatste maanden moeilijk.


“Rachel heeft veel meegemaakt in haar leven en dat alles bij elkaar opgeteld, is haar de laatste maanden steeds zwaarder gaan vallen.” Na goed overleg met haar naasten heeft Rachel besloten “hier met hulp van buitenaf aan te werken”.

Roxeanne Hazes is blij dat haar moeder ruim een week geleden professionele hulp heeft gezocht. “Ik ben ontzettend trots op mijn moeder dat zij deze stap genomen heeft. Ik zou het zeer op prijs stellen als hier respectvol mee omgegaan wordt zodat zij in alle rust kan werken aan haar herstel.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Reni van Maren

Reacties