×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochtertje Milk Inc.-zangeres overleden

10.04.2017 -

Milk Inc.-zangeres Linda Mertens is vrijdag haar dochter verloren. De 2,5 jaar oude Lio verloor haar strijd tegen kanker, maakte het management van de zangeres maandag bekend.


Toen Lio tien maanden oud was, werd een agressieve vorm van kanker vastgesteld. Linda hield de ziekte van haar kind bewust uit de media. Het management van de zangeres verzocht media en fans de privacy van Linda, haar familie en vrienden te respecteren “in deze tijden van diepe droefheid”.

Linda’s Milk Inc.-collega Regi Penxten reageerde op social media emotioneel. “Als ouders en vrienden leven we al een tijd mee met Linda en haar familie. Wanneer Linda een tijd geleden het verschrikkelijke nieuws kreeg, hebben we onmiddellijk besloten om de projecten rond Milk Inc. terug te schroeven, zodat ze zoveel mogelijk tijd kon doorbrengen met haar lieve meisje.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties