×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochtertje Katja Schuurman dineert bij mama's vriend Freek

10.04.2017 -

Katja Schuurman heeft nu al een tijdje een relatie met Freek, chef in een Amsterdams restaurant. De kok en Katja haar dochtertje Sammie lijken goed met elkaar op te kunnen schieten, zo is ook weer te zien op een nieuw kiekje van de twee. Sammie nam namelijk haar neefje mee uit eten naar het restaurant van Freek.


Katja plaatste vol trots een kiekje van haar kleine meid en haar vriend. 'Sammie en neefje Chico chic uit eten bij restaurant Breda. Chef Freek legt het menu uit', zet de actrice bij een kiekje van Sammie en Freek die breed naar elkaar lachen. 

Sammie is het enige kind van Katja Schuurman. Ze kreeg de dochter samen met haar ex-man Thijs Römer. Na de scheiding van Thijs kreeg Katje een relatie met Freek. 

 

Sammie en neefje Chico chique uit eten bij @restaurantbreda Chef Freek legt het menu uit

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Foto: Instagram Katja Schuurman

Reacties