×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Foto's: Jim Bakkum en Bettina Holwerda vieren tien jaar samenzijn

10.04.2017 -

Jim Bakkum en Bettina Holwerda hebben iets bijzonders te vieren. Vandaag zijn de twee al tien jaar samen en nog steeds zijn ze stapelverliefd. De torteltjes delen kiekjes uit de oude doos ter ere van deze mooie dag.


'Tien jaar geleden besloten deze twee bleue koppies het officieel te maken. Niet wetende wat voor een rijk leven ze zouden krijgen, met twee geweldige persoontjes erbij', schrijft Jim. 'Tien jaar.. het voelt hoogstens als twee jaar. En dat is een goed teken. Ons leven is gelukkig nooit saai en soms zien we elkaar weinig, maar onze liefde is de sterkste die er is. Op de volgende 100 jaar lieffie.' 

Ook Bettina zet haar echtgenoot even in het zonnetje. 'Tien jaar officieel verkering. De beste keuze die we ooit hebben gemaakt, dat wisten we toen overigens echt nog niet. Maar wat ben ik blij met zo'n geweldige man en vader van onze kinderen. Ik hou van ons rollercoaster leven en ik hou van jou Jim.' 

Het gelukkige stelletje is dus al tien jaar samen en ze zijn ook al bijna zes jaar getrouwd. In juni 2011 stapten ze in het huwelijksbootje. Inmiddels hebben ze twee kinderen, zoontje Lux van vier en dochter Posy van twee. 

Foto: Instagram Jim Bakkum

Reacties