×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nick & Simon tekenen bij Warner Music

07.04.2017 -

Nick & Simon slaan een nieuwe weg in. Het Volendamse duo heeft deze week een contract getekend bij platenmaatschappij Warner Music Benelux, zo hebben de zangers vrijdag bekendgemaakt. De eerste plaat onder het nieuwe label verschijnt dit najaar. Ook gaan Nick & Simon weer het theater in.


'Warner Music begrijpt onze visie en we staan te popelen om met een fris team veel nieuwe muzikale uitdagingen aan te gaan', zeggen Nick & Simon in een statement. Warner is blij met de komst van de zangers. 'Het duo is al meer dan tien jaar ongelofelijk succesvol en we kijken er naar uit om samen met hen te blijven bouwen aan deze glansrijke carrière', zegt labelbaas Martin Jessurun.

Het laatste album van Nick & Simon, Open, stamt alweer uit 2015. Of de heren op hun nieuwe cd ook een ander geluid laten horen, is nog afwachten. De komende tijd geven de twee in vlogs op YouTube een kijkje achter de schermen.

Foto: BuzzE

Reacties