×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Celblok H keert niet terug op de buis

07.04.2017 -

Celblok H verdwijnt van de televisie. SBS6, dat de gevangenisserie vier seizoenen uitzond, maakte vrijdag bekend dat er na 46 afleveringen een einde komt aan de serie met Isa Hoes in de hoofdrol.


De kijkcijfers van Celblok H liepen terug en het is tijd voor wat nieuws, motiveerde een woordvoerder van SBS het besluit de serie niet terug te laten keren. Cast en crew kregen eerder deze week te horen dat er geen vijfde seizoen komt.

Celblok H, een bewerking van de Australische serie Wentworth, ging in maart 2014 in première. Naar de eerste aflevering keken bijna 1,2 miljoen mensen. De laatste aflevering van het vierde seizoen, waarin hoofdpersonage Suzanne Kramer om het leven kwam, trok op 27 maart nog een kleine 600.000 kijkers.

Isa Hoes kroop 46 afleveringen lang in de huid van Suzanne. Ook onder anderen Eva van de Wijdeven, Imanuelle Grives en Eva Poppink waren in alle seizoenen te zien. Verder speelden onder anderen Inge Ipenburg, Loes Haverkort en Medina Schuurman in de dramaserie.

Foto: BuzzE

Reacties