×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Marco Borsato voorlopig nog niet terug in The Voice

07.04.2017 -

Marco Borsato keert voorlopig niet terug op een van de draaiende stoelen van The Voice of Holland. De zanger geniet nog even van de extra tijd die hij nu heeft.


'Ik moet zeggen dat ik zo'n sabbatical van de grote Voice wel even lekker vind', zei Marco vrijdagochtend in de ochtendshow van Lars Boele op 100%NL. 'Ik ben toegekomen aan dingen waar ik heel lang niet aan toegekomen was. Ik kom gegarandeerd een keertje terug, maar komend jaar is nog niet het moment voor mij.'

Marco, die wel in The Voice Kids te zien blijft, is de laatste tijd vooral bezig geweest met zijn nieuwe album. Die plaat moet eind dit jaar uitkomen.

Bij The Voice is ruimte ontstaan na het vertrek van Guus Meeuwis, die het na één seizoen alweer voor gezien houdt. Hoogstwaarschijnlijk wordt Anouk zijn vervanger. Zij maakte in 2015 haar debuut als coach, maar was er vorig seizoen niet bij vanwege de komst van haar zesde kind. Anouk tekende een contract voor twee seizoenen.

Foto: BuzzE

Reacties