×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Harry Styles brengt eerste solosingle uit

07.04.2017 -

De fans hebben er een tijd op moeten wachten, maar Harry Styles zijn solosingle is eindelijk uitgebracht. Sign Of The Times is het eerste lied dat de zanger uit de band One Direction in zijn eentje heeft uitgebracht en het is totaal anders dan iedereen had verwacht.


Van tevoren vertelden de mensen die het al hadden gehoord dat het een beetje klonk als David Bowie en Queen. Harry Styles heeft een lied uitgebracht dat helemaal anders is dan de liedjes die hij met One Direction maakte. 

Het nummer werd gedebuteerd in de ochtendshow van Nick Grimshaw, een vriend van Harry Styles, op BBC Radio 1 om 9 uur vanmorgen Nederlandse tijd. Het interview is van tevoren opgenomen. 

Harry Styles kondigde onlangs onverwacht zijn debuutsingle aan met een opvallende reclame. Hij stapte daarin doorweekt naar een deur en opende die. Daarna waren alleen zijn ogen te zien en verscheen de datum 7 april 2017 in beeld. Nu kunnen de fans dus genieten van zijn eerste lied. 

Foto: Instagram Nick Grimshaw

Reacties