×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sylvie Meis uit de kleren voor Duits voetbalteam

06.04.2017 -

De mannen van Hannover 96 doen ongetwijfeld extra hun best om te scoren. Voor ieder punt dat zij binnenslepen, trekt Sylvie Meis een kledingstuk uit, om ze extra te motiveren.


Natuurlijk is het niet de echte Sylvie die uit de kleren gaat tot haar lingerie. Het is een grote, kartonnen versie van de presentatrice die in de kleedkamer staat. Dat meldt het Duitse blad Bild.

De mannen van Hannover spelen deze week drie wedstrijden. De eerste twee wedstrijden hebben ze al gewonnen, dus Sylvie heeft al de nodige kleding uitgetrokken. 

Morgen speelt het elftal de laatste wedstrijd van de week, dus misschien kunnen ze daarna naar Sylvie in kanten lingerie kijken.

Volgens haar manager kan Sylvie er wel om lachen, zo meldt Shownieuws. Syvlie zou het op een vreemde manier een lief compliment vinden. 

Foto: Reni van Maren

Reacties