×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Carolien Spoor en Jon Karthaus maken babykamer klaar

05.04.2017 -

Carolien Karthaus-Spoor heeft haar handen vol aan de babykamer. De actrice, die in juni moet bevallen van haar eerste kind, heeft haar man Jon Karthaus meteen aan het werk gezet.


'Gisteravond om 23.00 uur thuis en zagen we tot onze grote verrassing dat de wieg en commode was geleverd!', schreef Carolien op Instagram bij een foto van de babykamer. 'Manlief kon het niet laten om meteen te beginnen. En dit is het resultaat!! Plus een jetlag omdat meneer tot 02.30 uur bezig was.'

Carolien en Jon keerden een paar dagen geleden terug van hun huwelijksreis langs de westkust van de Verenigde Staten. De actrice en regisseur trouwden september in Italië. In januari maakte het stel bekend dat hun eerste kind op komst is. Niet veel later lieten ze weten dat ze een zoon krijgen.

Foto: Instagram Carolien Karthaus-Spoor

Reacties