×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Daniel Craig toch terug als James Bond'

04.04.2017 -

Zijn uitspraak dat hij nog liever zijn polsen doorsnijdt dan dat hij ooit weer James Bond speelt ten spijt, zou Daniel Craig op het punt staan bij te tekenen als 007. Bondproducent Barbara Broccoli zou Daniel volgens insiders inmiddels al bijna hebben overtuigd van een terugkeer als Bond.


Daniel zou mede overstag zijn gegaan omdat Barbara zijn theaterversie van Othello op Broadway heeft gekregen. De acteur kreeg veel lof voor zijn aandeel in het stuk.

De producente zou haar pijlen hebben gericht op Daniel, omdat ze niet gecharmeerd is van Tom Hiddleston, wiens naam veel werd genoemd als nieuwe 007. "Ze vindt hem te arrogant en niet stoer genoeg om Bond te spelen", aldus een bron in New York Post.

Daniel nam zijn eerdergenoemde uitlatingen overigens deels terug. Op een festival in New York afgelopen najaar legde hij uit dat hij de uitspraken had gedaan op een moment dat hij er even doorheen zat. "Het was een dag nadat de opnames van Spectre waren afgerond. Ik was een jaar weggeweest van huis." Zelfmedelijden had de overhand genomen, aldus de acteur. "Boehoe. Maar het is een fijne klus. Ik heb ervan genoten."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties