×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tom Jones zocht hulp na dood echtgenote

02.04.2017 -

Tom Jones zat helemaal stuk na het overlijden van zijn vrouw Linda, waar hij 59 jaar mee getrouwd was. Pas nadat hij professionele hulp had gezocht kon de zanger weer denken aan het opnieuw oppakken van zijn zangcarrière.


Nadat zijn vrouw Linda vorig jaar was gestorven aan de gevolgen van longkanker, waren er dagen dat Tom nauwelijks uit bed kwam. Aangespoord door zijn zoon Mark, wendde de zanger en The Voice-jurylid zich tot een therapeut in Los Angeles, die hem hielp met het vinden van een weg door de duisternis.

'Mark heeft me enorm geholpen. Hij zei: ‘Je moet naar deze vrouw gaan’. Ze adviseerde een heleboel dingen. Ze zei tegen mij: ‘Je moet doorgaan. Als je dat niet doet, zul je sterven.’ Ik dacht aan mijn familie, mijn zoon, mijn dochter en mijn kleinkinderen', zegt de 76-jarige Sir Tom Jones in een interview met de Sunday Mirror.

De Sexbomb-zanger is zondagavond met mede-juryleden Gavin Rossdale, Jennifer Hudson en Will.i.am te zien op ITV in de finale van The Voice of UK.

Foto: BuzzE

Reacties