Amanda Balk aangevallen in Parijs

Amanda Balk en haar vriend Stavros Tsatsos zijn vrijdag in Parijs maar net ontsnapt aan een overval. De twee stonden met hun auto te wachten voor een stoplicht toen drie mannen op de wagen afrenden en met knuppels de ruit aan de bijrijderskant insloegen.

De realityster vreesde voor haar leven, schrijft ze zaterdag in een post op Instagram. Door achteruit tegen een van de aanvallers aan te rijden en via de andere baan tegen het verkeer in te vluchten, wist Stavros de bende af te schudden.

'Wat begon als een romantisch weekend weg eindigde als mijn ergste nachtmerrie', schrijft de oud-Gouden Kooideelneemster. 'Het glas sprong in mijn gezicht, de agressieve mannen wilden alles van ons hebben. Ik vreesde voor mijn leven. Ik dacht alleen maar aan Vegas en hoe zij misschien op zou groeien zonder moeder.' Balk kreeg vijf jaar geleden dochter Vegas met ex Nick van de Wall (dj Afrojack).

'Ik ben dankbaar voor zo'n dappere en heldhaftige man. Ik ben dankbaar dat ik nu nog leef.' Amanda en Stavros bleven ongedeerd, maar de brunette is wel 'extreem geschrokken' en doet ze het even rustig aan. Het stel is inmiddels terug in Nederland.

31-03-2017 Wat begon als een romantisch weekend weg eindigde als mijn ergste nachtmerrie. Ze probeerde ons te overvallen. Bij een stoplicht in Parijs rende er 3 mannen op onze auto af ze sloegen met knuppels op onze auto in. Het glas sprong in mijn gezicht de agressieve mannen wilden alles van ons hebben. Ik vreesde voor mijn leven. Ik dacht alleen maar aan Vegas en hoe zij misschien op zou groeien zonder moeder. Alles flitste door mijn hoofd heen. De mannen schreeuwde. Ze wilden alles van ons hebben. Gelukkig kon stavros midden in de heisa achteruit tegen een van de overvallers rijden daarna op de baan van de tegenliggers wegrijden, door keihard gas te geven en de bende af te schudden. Ik ben dankbaar voor zo'n dappere en heldhaftige man. Ik ben dankbaar dat ik nu nog leef. Ik wilde dit laten weten voor iedereen die zich druk om mij maakte en linksom of rechtsom iets heeft gehoord. Ik ben weer terug in Nederland en ongedeerd. Ik ben wel extreem geschrokken en doe t rustig aan. Xxx Amanda

Een bericht gedeeld door Amanda Balk (@amandabalk) op