×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Barbie eert echtgenoot op trouwdag ondanks relatiecrisis

01.04.2017 -

Samantha van der Plas, beter bekend als Barbie, en Michael van der Plas zijn vandaag 5 jaar getrouwd. Ondanks dat het momenteel niet echt soepel gaat tussen de twee, verklaart Barbie haar man op social media de liefde op deze dag.


'Vandaag 5 jaar geleden hebben we elkaar het jawoord gegeven. Vele serie en heel veel tamtam verder, dragen we beiden nog steeds de ring', schrijft ze bij een kiekje van de bruiloft. 'Onze karakters zijn te omschrijven als 'het is ingewikkeld'. Daarom gaan we soms moeilijk mét elkaar.'

Momenteel verblijven Barbie en Michael niet eens in hetzelfde land. Hij zit in Spanje en zij is in Nederland. 'Nu merken we beiden dat het nog moeilijker is zónder elkaar. Amor vincit omnia lees ik op onze tattoos. Liefde overwint alles. Met 2000 kilometer tussen ons is er nog steeds die vibe en het gevoel dat het niet over is, niet over kan zijn, niet op deze manier, niet voor onze kids en niet met alles wat we samen hebben meegemaakt.'

Daarmee haalt Barbie de relatiecrisis aan die breed wordt uitgemeten in de media de laatste weken. De twee zouden gaan scheiden en Michael zou volgens verhalen zelfs met andere vrouwen gesignaleerd zijn. Nu lijkt het er toch op dat de twee wel bij elkaar blijven, met dit romantische bericht van Samantha voor haar echtgenoot. 

 

1 april 2017: 5 jaar getrouwd vandaag Vandaag 5 jaar geleden hebbe we elkaar het JA woord gegeve. Vele series en heel veel tamtam verder, dragen we beiden nog steeds de ring. Onze karakters zijn te omschrijve als 'het is ingewikkeld'. Daarom gaan we soms moeilijk mét elkaar. Nu Michael in Spanje zit om de belangen van ons Feestcafe te behartige, merken we beiden dat het nog moeilijker is zónder elkaar. Amor Vincit Omnia lees ik op onze tattoos. Liefde Overwint Alles. Met 2.000 kilometer tussen ons is er nog steeds die vibe en het gevoel dat het niet over is, niet over kan zijn, niet op deze manier, niet voor onze kids en niet met alles wat we samen hebbe meegemaakt. Die 5 jaar vandaag staat. Fysiek zonder elkaar maar in gedachten verbonden met elkaar.

Een bericht gedeeld door Samantha en Michael (@samanthaenmichael2015) op

Foto: Reni van Maren

Reacties