×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Mel B woedend op Victoria Beckham'

31.03.2017 -

Mel B kan het niet waarderen dat Victoria Beckham muziek van de Spice Girls gebruikt om zichzelf te promoten. Volgens The Sun is het Mel behoorlijk in het verkeerde keelgat geschoten dat Victoria in een nog niet uitgezonden aflevering van Carpool Karaoke een liedje van de meidenband zingt.


De pijn van Mel zit 'm in het feit dat Victoria eerder niet mee wilde werken aan een Spice Girls-reünie, waardoor die plannen op niets uitliepen. Geri Halliwell, Emma Bunton en Mel besloten daarom onder de naam GEM toch weer te gaan optreden. Victoria liet onlangs weten dat ze hoopte dat de drie daarbij niet de nummers van de Spice Girls zouden zingen. 'Dat zou me verdrietig maken, want het was zo'n speciale tijd', zei de mode-ontwerpster in een interview met de BBC.

Victoria zingt niet alleen Spice Girls-muziek in de auto van James Corden, ze gebruikt ook een nummer van de groep in een commercial voor haar kledinglijn bij de Amerikaanse warenhuisketen Target. Een bron van The Sun meldt dat Mel zelfs overweegt juridische stappen te nemen om die actie.

Foto: BuzzE

Reacties