×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Peter Jan Rens deelt echo van zijn 'wonder'

30.03.2017 -

Peter Jan Rens heeft een echo van zijn nog ongeboren derde kind gedeeld. Op Facebook noemt de voormalig presentator het jongetje of meisje 'een wonder'. 'Het moment dat je beseft dat je weer vader wordt als je naar het wonder kijkt', schrijft hij.


Peter Jan en zijn vrouw Virginia maakten in februari bekend dat ze samen een tweede kindje verwachten. 'Virginia, nou moe! Kijk nou eens op jouw clearblue. Het is toch een duidelijke plus... Krijgt Djelisa een broertje of een zus?', meldde de 66-jarige Peter Jan destijds bij een foto van een positieve zwangerschapstest.

Het stel, dat in januari op Tenerife in het huwelijk trad, kreeg in de zomer van 2014 een dochter: Djelisa. Beiden hebben ook een kind uit een vorige relatie.

Foto: BuzzE

Reacties