×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Emile Ratelband op uitnodiging van Erdogan naar Turkije

28.03.2017 -

Emile Ratelband gaat komende week naar Turkije. De positiviteitsgoeroe is voor 'een klus' gevraagd door de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan. 'Dus ik ben even een dag of vier, vijf weg', zo zegt hij tegen Shownieuws.


Volgens Emile weten de meeste mensen niet dat hij regelmatig trainingen geeft in landen als Turkije, Rusland en China. 'Dat doe ik op hoog niveau', aldus de Tsjakka-roeper, die best gecharmeerd is van Erdogan.

'Ik sta positief achter zijn ideeën. Ik sta positief tegenover die man en wat hij zeg', somt Emile op. 'Als ik dan zie dat tachtig procent van de Turkse bevolking het met hem eens is. Ik heb een ding geleerd: een leider heeft een visie en die visie wordt door de meeste mensen niet begrepen. Maar achteraf zeggen de meesten: het is maar goed dat hij dat gedaan heeft.'

Foto: BuzzE

Reacties