×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Cast Fresh Prince weer even bij elkaar

28.03.2017 -

De cast van de populaire jaren negentig-sitcom The Fresh Prince of Bel-Air is maandag weer even bij elkaar gekomen. Acteur Alfonso Ribeiro, Carlton Banks in de serie, deelde via een Instagram een foto van het moment.


'Het is altijd fantastisch om een middag door te brengen met mijn Fresh Prince-familie', schreef Alfonso bij het plaatje waarop uiteraard hoofdrolspeler Will Smith niet mocht ontbreken. Ook Tatyana Ali (Ashley), Karyn Parsons (Hilary), Daphne Reid (tante Vivian) en Joseph Marcell (Geoffrey) staan op de foto.

'Ik wens dat James Avery nog bij ons was om het stel compleet te maken', voegde Alfonso eraan toe. Avery, die oom Philip Banks speelde, overleed in 2013 op 68-jarige leeftijd.

 

Always amazing to spend an afternoon with my Fresh Prince family. Wishing that James Avery was still with us to make this complete.

Een bericht gedeeld door Alfonso Ribeiro (@therealalfonsoribeiro) op

Foto: Instagram Alfonso Ribeiro

Reacties