×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Mel B vroeg scheiding aan vanwege vreemdgaande echtgenoot'

27.03.2017 -

Mel B heeft onlangs de scheiding van haar echtgenoot Stephen Belafonte aangevraagd, maar de reden daarvoor was nog niet bekend. Nu heeft de broer van Stephen een boekje opengedaan over de avontuurtjes van Melanie haar echtgenoot. Die zijn onder andere de reden dat ze hem heeft gedumpt volgens de broer.


Dat meldt The Sun. Naast dat hij zou zijn vreemdgegaan heeft Stephen naar verluidt ook een geweer het huis in gebracht en de hond van de zangeres mishandeld. Hij was daarnaast aan het flirten met de nanny. Zijn broer Jeremiah heeft hier nu een boekje over opengedaan. 

De Amerikaanse Stephen zou per se een revolver in huis willen hebben. 'In Amerika is het hebben van een geweer normaal, maar ik weet nog dat een van de huishoudsters me vertelde dat Mel niet snapte waarom hij er een nodig had. Ze was er een beetje nerveus over.' 

Maar een van de dieptepunten kwam pas toen Stephen de hond van Mel aan ging vallen. 'Ik zag dat hij Lord met volle kracht in zijn ribben sloeg. De hond zakte in elkaar, kon geen adem halen en was aan het janken. Hij stond daar maar te lachen', zegt Jeremiah. 'Ik was er misselijk van. Dit gebeurde in 2008, toen Mel er niet was om er tussen te springen.' Het wordt nog gekker. Als tiener vond Stephen het volgens zijn broer al leuk om dieren pijn te doen.

Volgens Jeremiah zou zijn broer ook geflirt hebben met de Filipijnse nanny. 'Er was een keer in 2008 dat ze samen in de hot tub zaten. Ze droeg een paarse bikini met een string en hij droeg een zwembroek. Ik werd er erg ongemakkelijk van.' Dit gebeurde allemaal toen Jeremiah bij zijn broer en schoonzus woonde. 

Er wordt ook gezegd dat Stephen Melanie haar peperdure auto meenam naar een nachtclub om vrouwen te versieren. 'Stephen en Mel hadden ruzie en hij zei: Ik ga uit en duik met andere vrouwen het bed in.' Jeremiah heeft zijn broer gebracht en toen hij hem weer ophaalde moest hij Stephen en een meisje naar een appartement brengen. 

Jeremiah zegt dat hij dit alleen verteld omdat hij wil dat zijn broer hulp krijgt. 'Hij lijkt geobsedeerd door seks en geld en volgens mij loopt het helemaal uit de hand.' 

Foto: Instagram Stephen Belafonte

Reacties